Brojač članova

87

Najnovije
Najčitanije
Video

Newsletter

Zadnji broj

Anketa

Imate satelitsku antenu na poziciji:

Astru 19,2 E - 10.2%
HotBIrd 13 E - 4.2%
Asrtu 19,2 E - HotBird 13 - 39.4%
Asrtu 19,2 E - HotBird 13 Eutelsat 16 - 6.9%
Asrtu19,2 E - HotBird13-Eutelsat 16 - Thor 1W - 6.5%
Asrtu 19,2 E - HotBird 13 Eutelsat 16 -Astra 28 - 6.9%
Pokretni sustav - 19.4%
Nešto drugo - 6.5%

Ukupno glasova: 216

Brojač posjeta

Danas73
Jučer53
Ovaj tjedan200
Ovaj mjesec833
Svi dani117618

Trenutno stanje: 10 gostiju i nema članova online

IV Kongres

U petak 21.11.2014 u Zagrebu na svijetski dan televizije Hrvatska Udruga NETCRO je organizirala svoj IV kongres. U susret novih tehnoloških trendova ove godine tema kongresa je bila "Nove tehnologije u prijemu"

Prisutne je pozdravio organizator konferencije predsjednik Udruge Andrija Jovićević.  " Konferencija se održava u najbolje vrijeme, na Svijetski Dan televizije. Našom primarnom dijelatnošću sa kojom razveseljavamo stranke nakon što im pružimo najkvalitetniji prijem televizijskog signala. Da bi mogli pružiti najkvalitetniju uslugu potrebna nam je edukacija i informiranje o trendu budućih tehnologija"

Nakon uvodne riječi Andrija Jovićević je prepustio riječ Stjepanu Čuriću koji nam je predstavio novi mjerni instrument od FTE-a na vrlo neobičan način.  Nije nam predstavio mjerni instrument i govorio nam o njegovim "adutima" i tako ga isticao u odnosu na ostale mjerne uređaje. Stjepan je prezentirao mjerni uređaj

 korisnički, na koji način da sebi olakšamo njegovu uporebu da što prije dođemo do potrebnog podatka kako bi sebi ubrzali rad....

Direktor Rovera nam je dao kratak info o samoj tvornici u kojoj se proizvode Rover mjerni uređaji te kakve testove prolaze prije same isporuke. Damir Vesanović je u kombinaciji sa direktorom tvrtke Rover upoznao nas je sa dva nova modela :

- Easy Meter Touch - Primedigital Rover i Profesionalni mjerni uređaj HD TAB 7 EVO

Preporuka svim članovima koji nisu bili , da na idučim edukacijama svakako n epropuste predavanja Damira Vesanovića. To je jednostavno jedinstvena prilika da naučite i pitate sve što vas zanima.

ing.Ivan Grgić prezentirao je optiku u antenskim sustavima. Na koji način se izvodi i od kojih se elmenata sastoji takav sustav. Optika je nova tehnologija koja če polako ući u svakodnevnicu kod instalacija antenskih sustava. U početku u većim sustavami, te sa padom cijena i u manjim individualnim antenskim sustavima.

Stjepan Čurić je istakao u kojim slučajevima je veča isplativost koristiti optiku od starih koaksijalnih kabelskih sustava.

Na samom kraju konferencije Robert Skunca iz Grayling-a uručio je nagrade "Astra foto 2014"

Nagrade su osvojili:

1. Željko Golob - IT-am obrt

2. Predrag Nemčić - Dioda  d.o.o.

3. Mario Matorić - SKY Contact d.o.o.

 

 1. Željko Golob - IT-am obrt
 
2. Predrag Nemčić - Dioda  d.o.o.

 

3. Mario Matorić - SKY Contact d.o.o.
 

Više slika sa konferencije možete pogledati na web stranici www.sat-multimedia.com

Dodaj komentar


Security code
Osvjezi

Edukacije

Stručni sajmovi

ANGA Cable 2012

Anga Cable 2011

ANGA Cable Show 2012 ove godine je pod sloganom Hybrid Networks, Smart TV, Video on Demand & Connected Home